Άλλη μια υποχώρηση της κυβέρνησης μετά τις αντιδράσεις: Παράταση στη συνταγογράφηση φαρμάκων για τους ανασφάλιστους από ιδιώτες γιατρούς

(Πηγή: thefaq.gr)

Πίσω αναγκάστηκε να κάνει η κυβέρνηση μετά τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης ( ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛΛ) αλλά και του Ιατρικού Συλλόγου.

Nέα παράταση στη συνταγογράφηση φαρμάκων για τους ανασφάλιστους από ιδιώτες γιατρούς δίνει το υπουργείο Υγείας μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τους γιατρούς αλλά και τις δυσλειτουργίες που άρχισαν ήδη να καταγράφονται στις δημόσιες δομές υγείας.

Να υπενθυμιστεί ότι από τις 15 Μαρτίου οι ανασφάλιστοι συμπολίτες μας πρέπει να πηγαίνουν μόνο σε δημόσιες δομές προκειμένου να πάρουν συνταγές για τα φάρμακά τους, ενώ μέχρι πρότινος μπορούσαν να συνταγογραφήσουν τις θεραπείες τους και σε ιδιώτες γιατρούς. Το υπουργείο Υγείας έδωσε νέα παράταση μέχρι τις 30 Απριλίου ενώ θα καθορίσει και εξαιρέσεις για… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.