Ν. Ηλιόπουλος για Σύνοδο Κορυφής με «μήνυμα» σε Μητσοτάκη: «Όταν δε θες να στεναχωρήσεις τα καρτέλ της αισχροκέρδειας στη χώρα σου, με τι σθένος θα διεκδικήσεις εξαιρέσεις προς όφελος του λαού σου από το ευρωπαϊκό πλαίσιο;»

(Πηγή: thefaq.gr)

«Η χθεσινή απόφαση καταδεικνύει περίτρανα τη διαφορά ανάμεσα σε προοδευτικές κυβερνήσεις και στη Δεξιά και υποταγμένη στα συμφέροντα κυβέρνηση Μητσοτάκη», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος, σχετικά με τη απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή, να παραχωρήσει το δικαίωμα στην Ισπανία και τη Πορτογαλία, πέραν της φορολόγησης των υπερκερδών των ηλεκτροπαραγωγών που εκεί υλοποιούν, να θέσουν και πλαφόν στη τιμή του φυσικού αερίου.

-Διαβάστε: Σύνοδος ΕΕ: Στραπάτσο Μητσοτάκη – απίθανα παραμύθια στα ελληνικά ΜΜΕ! Ειδική άδεια σε Ισπανία – Πορτογαλία να διαχειρίζονται τις δικές τους τιμές ενέργειας, στον “κουβά” η Ελλάδα!

«Όταν όμως δε θες να στεναχωρήσεις τα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.