Μας δείχνουν με το δάχτυλο πλέον για την «ορμπανοποίηση»: Η ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα συγκρίσιμη με της Ουγγαρίας!

(Πηγή: thefaq.gr)

Διώξεις δημοσιογράφων επειδή ξεσκεπάζουν σκάνδαλα (Novartis alert), στοχοποίηση δημοσιογράφων, δολοφονίες δημοσιογράφων που συνδέονται με το οργανωμένο έγκλημα, καλοταϊσμένες λίστες με πακτωλούς χρημάτων σε ΜΜΕ, fake news… Έτσι η Ελλάδα – μέσω της κυβέρνησης Μητσοτάκη – έφτασε να κατέχει «επάξια» μια ακόμα πρωτιά, αυτή της μείωσης της ελευθερίας του Τύπου, που είναι πλέον συγκρίσιμη με της Ουγγαρίας, όπως είπε σε συνέντευξη στην Euractiv, αντιπροσωπεία των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα (Reporters sans frontières) στις Βρυξέλλες.

«Η κατάσταση της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα γίνεται συγκρίσιμη με αυτή της Ουγγαρίας. Μπορούμε να δούμε μια σκόπιμη πολιτική βούληση για τη μείωση της ελευθερίας του Τύπου», είπε… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.