ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Η έκθεση κόλαφος για τη φίμωση του Τύπου από τον Μητσοτάκη αποτελεί όνειδος για την ελευθεροτυπία στην Ευρώπη

(Πηγή: thefaq.gr)

Σκληρή ανακοίνωση μετά τον διεθνή διασυρμό από το πολυσέλιδο πόρισμά της διεθνούς συνομοσπονδίας επτά διεθνών οργανώσεων Τύπου, Media Freedom Rapid Response (MFRR) εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως αναφέρει :

“Κόλαφο για την ελληνική κυβέρνηση αποτελούν τα συμπεράσματα για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα, από 6 διεθνείς οργανώσεις στο πλαίσιο της έκθεσης Controlling the Message: Challenges for independent reporting in Greece” (Έλεγχος του μηνύματος: Προκλήσεις για την ανεξάρτητη δημοσιογραφία στην Ελλάδα).

Συγκεκριμένα στην έκθεση αναφέρεται πως η ούτως ή άλλως συστημική κρίση της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα έχει επιδεινωθεί εξαιτίας των προσπαθειών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να φιμώσει τις επικριτικές και αντίθετες… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.