“Βόμβες” Τσίπρα στον ΑΝΤ1 και τον Γ. Παπαδάκη: “Καμία σχέση μεταξύ Κωνστ. Καραμανλή και Κυρ. Μητσοτάκη! Δεν ξέρω εάν υπάρχουν «λεφτόδεντρα» αλλά υπάρχουν «κλεφτόδεντρα» και αισχροκέρδεια” (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

“Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής προσπάθησε σκληρά να δημιουργήσει ισχυρό κράτος», ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επιλέξει μια ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική.”

“Βόμβες” κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην πρωινή εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ με τον Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1!

“Δεν ξέρω εάν υπάρχουν «λεφτόδεντρα» αλλά υπάρχουν «κλεφτόδεντρα» και αισχροκέρδεια” επεσήμανε ο Αλέξης Τσίπρας που εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβερνητική πολιτική απέναντι στην κρίση ακρίβειας και την επελαύνουσα ραγδαία φτωχοποίηση του μεγάλου τμήματος της κοινωνίας.

Συγκεκριμένα με αφορμή την ενεργειακή κρίση και την εκρηκτική ακρίβεια, αναφέρθηκε στην ανάγκη εφαρμογής ενός σχεδίου έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπισης της ακρίβειας που μαστίζει τα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.