Προειδοποίηση Πολάκη σε Πλεύρη – Γκάγκα: Θα είστε υπεύθυνοι αν πάθουν κάτι η Σία Αναγνωστοπούλου και ο σύζυγός της που νοσούν από κορονοιό και η πλατφόρμα τους απέρριψε το paxlovid !

(Πηγή: thefaq.gr)

Δημόσια παρέμβαση για να χορηγηθούν στη Σία Αναγνωστοπούλου και στον σύζυγό τους που νοσούν από κορωνοϊό το αντιικό χάπι paxlovid έκανε ο Παύλος Πολάκης, τονίζοντας ότι τόσο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ όσο και ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος έχουν απόλυτη ένδειξη να το πάρουν.

«Η απάντηση από την πλατφόρμα ήρθε αρνητική για τον κύριο Γιαννακόπουλο και για την Σία δεν έχει εγκριθεί ακόμα! Θανάση Πλεύρη και Μίνα Γκάγκα, σας καθιστώ προσωπικά υπεύθυνους εάν συμβεί το οτιδήποτε είτε στη Σία Αναγνωστόπουλου είτε στον σύζυγο της!» τονίζει ο Παύλος Πολάκης και προσθέτει:

Πηγή: avgi.gr

«Περιμένω να πάρουν τα χάπια μέχρι το βράδυ! Ήδη νοσούν δυο μέρες και το χάπι πρέπει να χορηγείται μέχρι την 5η-6η μέρα από την έναρξη… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.