Απίθανο! Μετά από 3 χρόνια η Ελλάδα πρωταγωνιστής ξανά στην Ευρώπη για θετικό λόγο: Δεκάδες χιλιάδες πολίτες – και ο Αλέξης Τσίπρας – στην αντιπολεμική συναυλία που πολεμήθηκε από τη ΝΔ και επώνυμα πρόσωπα του συστήματος(vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

“Ζούμε σε μια εποχή απόλυτης βλακείας που κάποιος που συμμετέχει σε μια συναυλία υπέρ της Ειρήνης πρέπει να αποδείξει ότι είναι και κατά … του πολέμου! Και επειδή είμαστε στην εποχή που μιλάμε για την σωστή ή την λάθος πλευρά της ιστορίας, δυστυχώς μας κυβερνάνε άνθρωποι που όταν ακούνε κάποιον να μιλάει για την Ειρήνη του ζητάνε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Έτσι σκότωσαν τον Γρ. Λαμπράκη πριν από 50 χρόνια. Αυτή είναι η δική μας σωστή πλευρά της ιστορίας”

Η πρώτη τόσο ογκώδης, τόσο μεγαλειώδης καλλιτεχνικά, με τέτοιο παλμό, δύναμη και πάθος για την Ειρήνη και τον άμεσο τερματισμό του πολέμου, συναυλία… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.