92 Πανεπιστημιακοί … δικαιώνουν την ΑΥΓΗ και βγάζουν στην “σέντρα” το διδακτορικό Πατούλη! Η επιστολή στη Σύγκλητο του ΕΚΠΑ

(Πηγή: thefaq.gr)

Ανοιχτή επιστολή προς τη Σύγκλητο και κάθε αρμόδιο όργανο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΕΚΠΑ) έστειλαν 92 πανεπιστημιακοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό μετά την αποκάλυψη της «Αυγής της Κυριακής» για τη λογοκλοπή στο διδακτορικό του Γιώργου Πατούλη.

«Ως μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας θεωρούμε ότι πρέπει να διερευνηθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα και με διαφάνεια αυτή η υπόθεση. Καλούμε τη Σύγκλητο του ΕΚΠΑ και τα ακαδημαϊκά όργανα της Ιατρικής Σχολής να ερευνήσουν το θέμα και να ενημερώσουν δημόσια για τις ενέργειες που έχουν γίνει ως προς αυτό. Καλούμε επίσης την Τριμελή και Επταμελή Επιτροπή έγκρισης και εξέτασης της διατριβής του κ. Πατούλη να τοποθετηθούν απέναντι στις καταγγελίες για λογοκλοπή. Καλούμε, τέλος, κάθε αρμόδιο όργανο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών να… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.