ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Να γιατί πληρώνουμε εξωφρενικούς λογαριασμούς για κλειστά σπίτια! Επιμερίζουν στους καταναλωτές τα “φέσια” από τους μπαταχτσήδες και τις ρευματοκλοπές!

(Πηγή: thefaq.gr)

Οι άνθρωποι δεν υπάρχουν! Η νεοφιλελεύθερη ασυδοσία με την κυβέρνηση Μητσοτάκη χτυπάει κόκκινο και αυτοί που την φορτώνονται στους λογαριασμούς είναι τα συνήθη υποζύγια … οι απλοί πολίτες!

Οι απώλειες από το δίκτυο διανομής ενέργειας αλλά και από τις ρευματοκλοπές χρεώνονται στους ευσυνείδητους καταναλωτές με αποτέλεσμα οι εταιρείες ενέργειας να τους έχουν φεσώσει με 600 εκατομμύρια ευρώ.

Για να το κάνουμε λιανά το 2021 οι καταναλωτές πλήρωσαν 600 εκατομμύρια ευρώ για ηλεκτρικό ρεύμα το οποίο δεν κατανάλωσαν.

Τα ποσά είναι μυθώδη καθώς όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Καθημερινή», εξαιτίας των απωλειών ρεύματος από το δίκτυο, οι καταναλωτές το 2021 πλήρωσαν 391… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.