Η Δικαιοσύνη απελευθέρωσε από τα “δεσμά” που του είχαν περάσει οι Ρουμάνοι τον Beny Steinmetz! “Ηχηρή, ξεκάθαρη απάντηση της Ελλάδος στην παραβίαση των αρχών του Κράτους Δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων” λέει ο Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος

(Πηγή: thefaq.gr)

Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, με σημερινή 30/3 του απόφαση, απέρριψε το αίτημα έκδοσης των Ρουμανικών Αρχών για τον Beny Steinmetz, επικυρώνοντας, έτσι, το δικαίωμα του να κυκλοφορεί ελεύθερα σε όλο τον κόσμο. και δικαιώνοντας πλήρως τον Ισραηλινό μεγιστάνα, που κάνει λόγο για πολιτικά κίνητρα στην δίωξή του από τους Ρουμάνους.

Η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών στηρίχθηκε σε δύο λόγους:

Στο ότι παραβιάστηκε το δικαίωμα του Beny Steinmetz σε δίκαιη δίκη στη Ρουμανία, αλλά και στον υπαρκτό κίνδυνο να υποστεί διακριτική, απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση, αν εκδοθεί.

Αυτή η απόφαση επιβεβαιώνει επί της ουσίας και την απόφαση της Ιντερπόλ κατά της Ρουμανίας, σύμφωνα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.