Συνέντευξη Τσίπρα στο Ionian Tv: Το δίλημμα πλέον είναι «σταθερότητα ή Μητσοτάκης» – «Δεν θα συνεργαστούμε με ΝΔ. Ρωτήστε τον πρωθυπουργό αν ποντάρει στην Ελληνική Λύση, θέλει να συνεργαστεί με τον Βελόπουλο;» (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Μπροστά στην κραυγή αγωνίας εμπόρων και καταναλωτών λόγω της ακρίβειας με «σφραγίδα» Μητσοτάκη, με τους οποίους ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε το πρωί της Τετάρτης κατά την περιοδεία του στην Πάτρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παραχώρησε συνέντευξη το απόγευμα της ίδιας μέρας στο κανάλι IONIAN TV και έθεσε το δίλημμα «σταθερότητα ή Μητσοτάκης».

«Η βασική κραυγή αγωνίας που άκουσα σήμερα από τον εμπορικό κόσμο της Πάτρας είναι ότι αν συνεχιστεί για πολύ αυτή η κατάσταση, σε λίγο οι επιχειρήσεις θα είναι μη βιώσιμες. Τα νοικοκυριά σχεδόν στην τρίτη βδομάδα του μήνα μένουν χωρίς εισόδημα. Είναι αυτονόητο λοιπόν ότι δεν καταναλώνουν», είπε χαρακτηριστικά… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.