20 κορυφαίοι συνδικαλιστές του ιδιωτικού τομέα καλούν σε συστράτευση με την Αριστερά για την υπεράσπιση του κόσμου της μισθωτής εργασίας, για μια προοδευτική κυβέρνηση

(Πηγή: thefaq.gr)

Ενόψει της μεγάλης απεργίας στις 6 Απριλίου, 20 συνδικαλιστές του ιδιωτικού τομέα ενώνονται και, με κοινή τους δήλωση, καλούν τους εργαζόμενους να συμπορευτούν με τις δυνάμεις της προοδευτικής και ριζοσπαστικής αριστεράς. Να κάνουν μια νέα αρχή στο συνδικαλιστικό κίνημα και να υπερασπιστούν από κοινού τα δικαιώματα του κόσμου της μισθωτής εργασίας.

Αναλυτικά η δήλωση – κάλεσμά τους:

Εμείς που υπογράφουμε το παρακάτω κείμενο, είμαστε ενεργοί συνδικαλιστές και εκλεγμένοι εκπρόσωποι των εργαζομένων, που επί σειρά ετών δραστηριοποιούμαστε σε μια σειρά από μεγάλους και μικρότερους εργασιακούς χώρους του ιδιωτικού τομέα.

Η μακρόχρονη δράση μας μέσα στα συνδικάτα (σωματεία, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, ΓΣΕΕ) υπηρέτησε και συνεχίζει… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.