Ομαδικά και Ατομικά σχολικά πρωταθλήματα Σκακιού στην Δυτική Θεσσαλονίκη 9 και 10 Απριλίου

Ομαδικά και Ατομικά σχολικά πρωταθλήματα Σκακιού στην Δυτική Θεσσαλονίκη 9 και 10 Απριλίου, μια πρωτοβουλία του Σκακιστικού συλλόγου Κορδελιού – Ευόσμου.

Το Σάββατο 9/4 στο σχολικό συγκρότημα(5ο-8ο-20ο Δημοτικό Ευόσμου), θα διεξαχθούν τα ΟΜΑΔΙΚΑ σχολικά πρωταθλήματα ΣΚΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Θεσσαλονίκης. Οποιοδήποτε δημοτικό σχολείο σε όλη τη Θεσσαλονίκη, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή απολύτως δωρεάν, “κατεβάζοντας” μια ομάδα 4 μαθητών του σχολείου, εκ των οποίων το ένα τουλάχιστον να είναι κορίτσι.

Στα ομαδικά η δήλωση συμμετοχής γίνεται από το σχολείο και όχι από τους γονείς. Η Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής λήγει την Πέμπτη 7/4 και ώρα 21:00.

Την Κυριακή 10/4/2022 στο σχολικό συγκρότημα (5ο-8ο-20ο Δημοτικό Ευόσμου), θα διεξαχθούν τα ΑΤΟΜΙΚΑ σχολικά πρωταθλήματα ΣΚΑΚΙΟΥ όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων(Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) ΔΥΤΙΚΗΣ Θεσσαλονίκης.

Ο κάθε γονέας μαθητή,(ή ο μαθητής μόνος του αν μπορεί) σχολείου της Δυτικής Θεσσαλονίκης, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή απολύτως δωρεάν σε 1 λεπτό για το παιδί του στο παρακάτω link.

https://dx4.csd.auth.gr/chess/tournament.php?tid=10&fbclid=IwAR33rzdJYIqT2BEMNrO4SHvcP6HMBWaHyKUgV64xYZIklB58TjEOvsoEmE4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.