Καταπέλτης ο Βαξεβάνης στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση Novartis: “Όλοι γράφουμε ιστορία. Κάποιοι με δημοσιογραφικό τρόπο και κάποιοι με στημένες κατηγορίες και σκευωρίες όπως στη δεκαετία του ’50 και του ’60” (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Το δεύτερο είναι πως η κ. Αλεβιζοπούλου με κατηγορεί ότι δημοσίευσα τον Μάρτιο του 2017, μία αναφορά της ανακρίτριας Ζαμανίκα εναντίον της κ. Ράικου και αυτό οδήγησε στην παραίτηση της κ. Ράικου. Υπήρξε αυτή η αναφορά την οποία αναφορά, την οποία όμως στο κατηγορητήριο η κ. Αλεβιζοπούλου λέει ότι ήταν «ολοσχερώς αβάσιμη». Τι προκύπτει; Προκύπτει ότι την ώρα που με κατηγορεί, στοχοποίησαν την κ. Ράικου με μία αβάσιμη αναφορά, την οποία αναφορά η κυρία ανακρίτρια δεν την είχε στα χέρια της. Την πήρε μετά από δικό μου αίτημα που υπέβαλα αρχές Μάρτη, στις 15 Μαρτίου. Δύο ολόκληρους μήνες μετά το κατηγορητήριο εναντίον… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.