Μπουρλότο Βαξεβάνη στην ανακρίτρια: «Ο Μανιαδάκης ήταν ο προστατευόμενος μάρτυρας που μου έδινε τον Στουρνάρα! Του είπε “αν αλλάξει η κυβέρνηση θα τον γ@@@”!»

(Πηγή: thefaq.gr)

«Φωτιές» άναψε ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης όταν βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου μετά τις κακουργηματικές διώξεις που του έχουν ασκηθεί για τις αποκαλύψεις της Novartis. Καταρχάς ο ίδιος επανέφερε το σκάνδαλο Novartis και αποκάλυψε πως ο Νίκος Μανιαδάκης, ο οποίος κατέθετε ως προστατευόμενος μάρτυρας «Γιάννης Αναστασίου» ήταν μία από τις πηγές του. Όπως είχε αποκαλύψει ο Ν. Μανιαδάκης στον Κ. Βαξεβάνη, ο Γιάννης Στουρνάρας τον απείλησε πως αν αλλάξει η κυβέρνηση, θα τον «γαμήσει».

-Διαβάστε επίσης: Κίνηση – ματ από τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη που επαναφέρει στην κρίση της Δικαιοσύνης την υπόθεση Novartis! Kαι 2η ανοιχτή… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.