Στα κάγκελα και ο Σαμαράς με την ομιλία στρατιώτη του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ στη Βουλή των Ελλήνων: «Μεγάλο λάθος αυτό που έγινε»

(Πηγή: thefaq.gr)

Έντονη αντίδραση από τον πρώην Πρωθυπουργό που προέρχεται και από την οικογένεια της Πηνελόπης Δελτα για την παραχώρηση βήματος στην ελληνική Βουλή σε μέλη του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ!

Ως ένα «μεγάλο λάθος» χαρακτήρισε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς την παρουσία στην Ελληνική Βουλή του μαχητή του Τάγματος Αζόφ.

Μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο κ. Σαμαράς εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι μίλησε ενώπιον των Ελλήνων βουλευτών ο στρατιωτικός που αυτοπροσδιορίστηκε ως μαχητής του Τάγματος Αζόφ. «Πέραν από τον Ζελένσκι, έχουμε ευθύνη κι ¨εμείς¨;» επανήλθαν οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες, με τον πρώην Πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ να κουνά το κεφάλι με εμφανή δυσαρέσκεια… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.