Βαξεβάνης στην Ανακρίτρια: Ο Μανιαδάκης «κάρφωνε» Στουρνάρα, Σαμαρά, Βενιζέλο, Άδωνη ! Αντώναρος: Η ελληνική δικαιοσύνη θα κινηθεί μετά τις καταγγελίες ή θα αδρανήσει ξανά;

(Πηγή: thefaq.gr)

Σεισμό έχουν προκαλέσει τα στοιχεία που κατέθεσε ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης τις προηγούμενες 2 ημέρες στην Ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου.

Ο δημοσιογράφος περιέγραψε, διάβασε και παρέδωσε ένα προς ένα τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον Νίκο Μανιαδάκη μέσω της πλατφόρμας WhatsApp. Ο Κώστας Βαξεβάνης κατέθεσε επακριβώς το περιεχόμενο όσων ειπώθηκαν στο συγκεκριμένη συνομιλία, παραθέτοντας το σημαντικό απόσπασμα όπου ο Νίκος Μανιαδάκης αναφέρει πως ο Γιάννης Στουρνάρας του είπε ότι «θα γαμήσουμε και τους μάρτυρες και τη Δικαιοσύνη». Όλα αυτά, ο Γιάννης Στουρνάρας τα έλεγε απειλώντας τον Νίκο Μανιαδάκη ότι θα υλοποιηθούν μόλις η ΝΔ αναλάβει την… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.