Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Στις καλένδες! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Περιπολίες στα “κάμπους” μόνο σε τρία μεγάλα ΑΕΙ καιπάντως όχι στις Σχολές στο κέντρο της Αθήνας (ΑΣΟΕΕ – Νομική – Ιατρική κλπ)

(Πηγή: thefaq.gr)

Άτακτη οπισθοχώρηση – υπό το βάρος των δημοσκοπήσεων – και στο ζήτημα της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

όπως καταγράφεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή», η λειτουργία της όχι μόνο καθυστερεί κι άλλο, καθώς αναμένεται οι δυνάμεις να αναπτυχθούν από το καλοκαίρι και βλέπουμε, αλλά περιορίζεται και ο χώρος δράσης της.

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή» τα μέλη των Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων θα περιπολούν μόνο μέσα στα μεγάλα κάμπους, δηλαδή στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και στο Αριστοτέλειο της Θεσσαλονίκης. Αυτό σημαίνει ότι ο σχεδιασμός ΕΛ.ΑΣ. και υπουργείου Παιδείας αφήνει απέξω την ΑΣΟΕΕ, το ΕΜΠ και τη Νομική στο κέντρο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.