Όνειδος για Χρυσοχοίδη – ΕΛΑΣ η πρόταση του Εισαγγελέα για τον “Ινδιάνο” που έμεινε άδικα 7 μήνες φυλακή! Δείχνει “στήσιμο” στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης …

(Πηγή: thefaq.gr)

Την απαλλαγή του λεγόμενου «Ινδιάνου» για το σύνολο των κακουργηματικών κατηγοριών στα θλιβερά επεισόδια της Νέας Σμύρνης μετά και την απαλλαγή του από την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας (παρόλο που παράμεινε 7 μήνες στη φυλακή), προτείνει η Εισαγγελία Αθηνών στο Δικαστικό Συμβούλιο.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στην εισαγγελική πρόταση προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με αριθμό 1375/22 που φέρει ημερομηνία 7.4.22, ο συνήγορος του κ. Παύλος Σαράκης τονίζει:

«Σχετικά, με την υπ’αριθμον 1375/07.04.2022, εισαγγελική πρόταση προς το Δικαστικό Συμβούλιο Αθηνών, για την απαλλαγή του κατηγορούμενου – αποκαλούμενου «Ινδιάνου» – για την απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος του αστυνομικού που έλαβε χώρα στις 09.03.2021 στην… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.