Κεντροδεξιά: Αποκαλυπτήρια για το κόμμα των «λοχαγών» – Νίκος Καραχάλιος: “Ραντεβού 3 Μαίου στη Θεσσαλονίκη, κάθε μέρα που περνάει καταρρέει η υβριδική ΝΔ που κυβερνάει με το σημιτικό ΠΑΣΟΚ”

(Πηγή: thefaq.gr)

Με την κλεψύδρα του χρόνου προς τις εκλογές να αδειάζει και τη φθορά της κυβέρνησης να διευρύνεται, σύμφωνα με όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, εντείνονται οι διεργασίες στον χώρο της κεντροδεξιάς.

Στις ζυμώσεις πρωτοστατούν στελέχη, που έχουν διαχωρίσει τη θέση τους από την ηγεσία της ΝΔ και αποβλέπουν κυρίως στην προσέλκυση δυσαρεστημένων ψηφοφόρων του κόμματος.

Σε προχωρημένο στάδιο είναι οι διαβουλεύσεις, για τη δημιουργία νέου κομματικού σχήματος με πρωτεργάτες, γνωστά στελέχη από την λεγόμενη ομάδα των «λοχαγών», που διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκλογή του Κώστα Καραμανλή σε πρόεδρο της ΝΔ το 1996 και εν γένει απετέλεσε έναν εκ των πυλώνων της καραμανλικής πτέρυγας.

Σύμφωνα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.