Την ώρα που η νυν ΠτΔ “χειροκροτεί” τους Αζόφ στη Βουλή … μήνυμα με πολλούς αποδέκτες του πρώην ΠτΔ: “Μη νομίζουν κάποιοι ότι με πρόσχημα τον πόλεμο στην Ουκρανία, Ελλάδα και Κύπρος είναι διατεθειμένες να δεχθούν «εκπτώσεις» (υπό το βάρος έξωθεν πιέσεων) στην υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ τους”

(Πηγή: thefaq.gr)

Την ώρα που (για μια ακόμα φορά) πληροφορηθήκαμε (χωρίς καμιά διάψευση εδω και 24 ώρες από την ελληνική κυβέρνηση) από τον Τούρκο Υπ Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ, ότι «Θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο τις επόμενες ημέρες», ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, εντός και εκτός των συνόρων, στέλνει ο πρώην ΠτΔ, Προκόπης Παυλόπουλος.

Για άλλη μια φορά σήμερα ο π.Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και από το διεθνές Φόρουμ των Δελφών, κάνει σαφείς τις εθνικές κόκκινες γραμμές. Τονίζει οτι το ΥΠΕΞ δεν μιλάει ποτέ για “διαφορές”. Οι παρεμβάσεις του αποτελούν έναν ισχυρότατο “πυλώνα λογικής”, που τεκμηριώνεται απόι ατράνταχτη επιχειρηματολογία βασισμένη… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.