Ρένα Δούρου για την απόφαση – κόλαφο του ΣτΕ : “Στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη, η επιτελικότητα του κράτους αρχίζει και τελειώνει με τον περιορισμό της Δημοκρατίας”

(Πηγή: thefaq.gr)

“Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι κόλαφος για την κυβέρνηση των αρίστων που πιάστηκε στα πράσα να παραβιάζει, και δεν είναι η πρώτη φορά, το Σύνταγμα”, σχολίασε η Ρένα Δούρου, μιλώντας σήμερα στον Διονύση Ελευθεράτο, στο Μεσημεριανό Μαγκαζίνο, Στο Κόκκινο, αναφερόμενη στην πρόσφατη απόφαση του Γ’ Τμήματος που ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικούς τους λεγόμενους “νόμους Θεοδωρικάκου” του 2019. “Η απόφαση του Γ’ Τμήματος του ΣτΕ δικαιώνει πλήρως την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ περί αντιδημοκρατικών και αντισυνταγματικών ρυθμίσεων”. “Στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη, η επιτελικότητα του κράτους αρχίζει και τελειώνει με τον περιορισμό της Δημοκρατίας, όπως υπογραμμίζουν η Ευρωβουλή, η Κομισιόν, ο ΟΑΣΑ. Και σε αυτό πλαίσιο απαξιώνει και τη βαθμίδα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.