Γυρίζει καταπάνω τους η Novartis ! Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Ελένη Τουλουπάκη μετά την απολογία της για το σκάνδαλο

(Πηγή: thefaq.gr)

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε η Ελένη Τουλουπάκη, μετά την απολογία της στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου περί ευθύνης υπουργών για τις κατηγορίες που τις αποδίδονται σε ό,τι αφορά το σκάνδαλο Novartis.

Η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς αποχώρησε από τον Άρειο Πάγο λίγο μετά τις 12, χθες τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα 125 σελίδων.

Υπενθυμίζεται ότι η δικαστικός που ερεύνησε το σκάνδαλο Novartis αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κατάχρησης εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος και τα πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, της ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση, της παραβίασης δικαστικού απορρήτου και της παράβασης του νόμου περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Η ίδια αρνείται… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.