Μετά τα “λεφτόδεντρα” άλλη μια ενέργεια ντροπής από την Περιφέρεια Αττικής: Άρον, άρον από τη Διοίκηση Πατούλη “ξεχασμένος” διαγωνισμός 9 εκ. ευρώ ! Αποχώρησαν τα μέλη της Δύναμης Ζωής από την Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας

(Πηγή: thefaq.gr)

Νέα “κατορθώματα” Πατούλη – μετά την αποκάλυψη για το “1.612.903 ευρώ για «υπηρεσίες συμβούλου»…”– στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Άρον, άρον, για πολλοστή φορά, την ώρα μάλιστα που τα νοικοκυριά στενάζουν από την ακρίβεια, η Διοίκηση Πατούλη επιχειρεί να περάσει έργο πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Το τελευταίο κρούσμα αφορά σε διαγωνισμό 9 εκατομμυρίων ευρώ για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας, ο οποίος έχει ήδη καθυστερήσει… εδώ και 1.5 χρόνο (!) και για τον οποίο η Διοίκηση έστειλε το σχετικό υλικό στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής μόλις μία ώρα πριν από τη συνεδρίαση! Σήμα κατατεθέν της Διοίκησης Πατούλη είναι η διαχείριση εκατομμυρίων ευρώ με… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.