Συντάξεις fast track και «εμπιστοσύνης»: Χρηστικός οδηγός με εννέα ερωτοαπαντήσεις

(Πηγή: thesstoday.gr)

Αποσκοπώντας στην επιτάχυνση της διαδικασίας έκδοσης συντάξεων, το υπουργείο Εργασίας επιχειρεί να αντιμετωπίσει τις καθυστερήσεις στην έκδοση συνταξιοδοτικών αποφάσεων που οφείλονται στην επαλήθευση των στοιχείων που είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΕΦΚΑ.

Έναν χρηστικό οδηγό με εννέα ερωτήσεις και απαντήσεις για τις συντάξεις fast track και τις «συντάξεις εμπιστοσύνης», δίνει στη δημοσιότητα το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκηςδήλωσε ότι στόχος είναι να αντιμετωπιστεί το θέμα των καθυστερήσεων στην έκδοση των συντάξεων και να καταβληθούν 75.000 κύριες συντάξεις που εκκρεμούν μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Όπως επισήμανε, χορηγήθηκαν 123.000 συντάξεις το 2019, 161.000 το 2020, 161.000 το 2021 και το 2022 πάνε στις 224.000 αποφάσεις… Πηγή (Πηγή: thesstoday.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.