Πάτρα: Κατέθεσαν οι νοσηλεύτριες του Καραμανδάνειου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Πότε αναμένονται τα αποτελέσματα για την Μαλένα και την Ίριδα

(Πηγή: www.in.gr)

Ενώπιον της ανακρίτριας βρέθηκαν σήμερα τέσσερις νοσηλεύτριες από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο Πάτρας προκειμένου να σχηματίσει εικόνα για τις συνθήκες νοσηλείας της Τζωρτζίνας.

Οι καταθέσεις του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού από τα νοσοκομεία που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα θα βοηθήσουν την ανακριτική διαδικασία

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια θα συγκεντρώσει μαρτυρίες από ιατρονοσηλευτικό προσωπικό από όλα τα νοσοκομεία που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα προκειμένου να σχηματίσει εικόνα για τις συνθήκες νοσηλείας της. Δηλαδή όχι μόνο από την Πάτρα αλλά και από την Αθήνα και συγκεκριμένα από το Ωνάσειο και το Παίδων.

Σε δεύτερο χρόνο θα κληθούν να καταθέσουν και πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος σύμφωνα με το Mega. Την… Πηγή (Πηγή: www.in.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.