Ακόμα μια διεθνής δυσφήμιση με «σφραγίδα» Μητσοτάκη! EURACTIV: Αυστηρή προειδοποίηση στην ελληνική κυβέρνηση από την Γιούροβα για τους προστατευόμενους μάρτυρες

(Πηγή: thefaq.gr)

Τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Νοvartis και των δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη και Ιωάννας Παπαδάκου παρακολουθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όπως επισήμανε η Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βέρα Γιούροβα, ενώ παράλληλα, αυστηρή προειδοποίηση για άμεση ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο της ευρωπαϊκής οδηγίας για την προστασία των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος απηύθυνε στην Ελλάδα η αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βέρα Γιούροβα, σύμφωνα με επιστολή που έχει στην κατοχή της η EURACTIV.

Σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου όσον αφορά στους προστατευόμενους μάρτυρες στην Ελλάδα, η Γιούροβα ανέφερε ότι «στις 28 Ιανουαρίου, η Επιτροπή απηύθυνε προειδοποιητική επιστολή στην Ελλάδα λόγω μη κοινοποίησης των… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.