Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ: Την ώρα που ο μισθός των εργαζομένων τελειώνει μέσα στις 10 πρώτες μέρες, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να δώσει 1,5 εκατ. ευρώ «δωράκια» σε «γαλάζια» στελέχη της ΕΡΤ

(Πηγή: thefaq.gr)

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσαν με κοινή δήλωσή τους, ο Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Μάριος Κάτσης, και η Αν. Τομεάρχης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αναστασία Γκαρά όσον αφορά στα καινούρια υπέρογκα «δωράκια» που ετοιμάζει – με δρομολογούμενη αποφάση – να δώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε γαλάζια golden boys που τοποθέτησε στην ΕΡΤ, αφού πρώτα συνεννοήθηκε καλά με τη διοίκηση Ζούλα – Γαμπρίτσου. Μία απόφαση εξωφρενική, αν αναλογιστεί κανείς την πρωτοφανή ακρίβεια που βιώνουν τα ελληνικά νοικοκυριά και οι εργαζόμενοι με τη «σφραγίδα» Μητσοτάκη!

Όπως επισημαίνουν στην δήλωσή τους οι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «Η δρομολογούμενη απόφαση της κυβέρνησης, να δώσει υπέρογκες αυξήσεις… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.