Τσουχτερή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις Παναγιωτόπουλου ότι «δεν είναι η καλύτερη εποχή να λες πράγματα εναντίον της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ»: “Ο Μητσοτάκης βυθίζει τη χώρα σε όλο και μεγαλύτερους κινδύνους”

(Πηγή: thefaq.gr)

“Ο κ. Μητσοτάκης, με τη λογική του πιστού και δεδομένου συμμάχου και της Ελλάδας- “φυλακίου της Δύσης προς Ανατολάς”, όχι μόνο δεν υπερασπίζεται τα εθνικά μας συμφέροντα, αλλά βυθίζει τη χώρα σε όλο και μεγαλύτερους κινδύνους», τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου για την ίδρυση Κέντρου Αριστείας του ΝΑΤΟ στην Τουρκία.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος, απαντώντας στη Βουλή σε κριτικές για τη σκοπιμότητα και την συγκυρία κύρωσης σύμβασης για ίδρυση Κέντρου Αριστείας ΝΑΤΟ για τη Ναυτική Ασφάλεια με έδρα την Τουρκία, δήλωσε ότι «δεν είναι η καλύτερη εποχή να… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.