News.makedonias.gr: Η “Κοκό Σανέλ” του Έβρου καλεσμένη στις “Εκλεκτές Παρέες”(βίντεο)

Η Ιβάνκα Ατανάσοβα Τοντόροβα, η “Κοκό Σανέλ” του Έβρου, μίλησε στην εκπομπή “Εκλεκτές Παρέες” με την Γωγώ Καρανίκα.

Ενάντια στο φαινόμενο του fast fashion και της “μαζικής μόδας” η ραπτική είναι μια τέχνη μοναδικής αξίας. Οι άνθρωποι που δυσκολεύονται να βρουν ρούχα στο μέγεθος τους είναι η πλειοψηφία. Οι αναλογίες μοντέλων για τις οποίες είναι φτιαγμένα τα περισσότερα ρούχα είναι μόνο για την πασαρέλα. Οι άνθρωποι έχουν πολλές ιδιομορφίες στο σώμα τους, έχουν την δική τους προσωπικότητα, τα δικά τους γούστα….

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και η ένδυση είναι μια καθημερινή ανάγκη που μπορεί να απογείωση την ψυχολογία μας. Δημιουργοί όπως η Ιβάνκα, δουλεύουν με πάθος ασταμάτητα για να κάνουν αυτή την τέχνη προσιτή σε όλους.

Η υπερκατανάλωση και στα ρούχα μας οδήγησε να έχουμε γεμάτες ντουλάπες με ρούχα εφήμερα, χωρίς ποιότητα που καταλήγουν απλά να μας πιάνουν τόπο, μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε νοοτροπία; Λίγα ρούχα και καλά; Λίγα ρούχα ραμμένα και κομμένα στα μέτρα μας;

Η Ιβανκα είναι εδώ να μας συμβουλέψει, να μας προτείνει, να μας μεταδώσει το πάθος της!

Μπορείτε να πάρετε ιδέες από το site και να επικοινωνήσετε μαζί της:

https://www.rafeioanastasia.gr/?fbclid=IwAR2dHfgX6paPk14Yd-OPOfDIERyN5V6G4DvTPvQ456Yk2_W8oZKwqPuE8Vk

Δείτε εδώ την συνέντευξη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.