Πρωτοφανές: Η ανακρίτρια πίεσε τον Βαξεβάνη να τελειώσει την απολογία του – Ο δημοσιογράφος κατέθεσε αίτηση εξαίρεσής της

(Πηγή: www.documentonews.gr)

Στην αδιανόητη απόφαση να εξαναγκάσει τον εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη να ολοκληρώσει σήμερα την απολογία του, χωρίς να έχει προλάβει να παραδώσει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του, προχώρησε η ανακρίτρια του ειδικού δικαστηρίου, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου. Τον πίεσε δηλαδή, να σταματήσει τις αποκαλύψεις στις οποίες προέβαινε ο Κ. Βαξεβάνης καθόλη τη διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας, καθώς όπως χαρακτηριστικά του ανέφερε η ανακρίτρια, “από κατηγορούμενος μετατραπήκατε σε κατήγορο”. Η ανάκριση έχει διακοπεί καθώς ο εκδότης του Documento κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας.

Όταν απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες εναντίον μου, είχα προειδοποιήσει ότι αυτή η διαδικασία θα τους οδηγήσει στο να… Πηγή (Πηγή: www.documentonews.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.