Ηχηρή παρέμβαση Παύλου Πολάκη που εξελίχθηκε σε… «επεισόδιο» στο θεματικό τραπέζι του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία: «Σήμερα έχουμε 28.500 νεκρούς. Αν κυβερνούσαμε εμείς και φέρναμε τα φάρμακα, θα μας κρεμούσαν στην πλατεία Συντάγματος;» (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Θερμό «επεισόδιο» διεξήχθη κατά τη διάρκεια του πρώτου παράλληλου θεματικού τραπεζιού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που αφορά στην Υγεία και την Πανδημία, την δεύτερη μέρα του 3ου Συνεδρίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά από παρέμβαση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλο Πολάκη όσον αφορά στην πανδημία, τον εμβολιασμό και τα φάρμακα.

Υπενθυμίζεται ότι στη συζήτηση για την Υγεία, που ξεκίνησε στις 11 το πρωί, συμμετείχαν ο τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Ξανθός, ο καθηγητής Αιματολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Pierre et Marie Curie (ParisVI) Γρηγόρης Γεροτζιάφας, ο καθηγητής Ιατρικής και κλινικός ογκολόγος στο Harvard Medical School και στο Massachusetis General Cancer… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.