Μάτι: Μετά από 4 χρόνια “λάσπης” άδικης στοχοποίησης και διώξεων κατά της Ρένας Δούρου η Δικαιοσύνη με βούλευμα δείχνει βαρύτατες ευθύνες σε 5 πρώην υψηλόβαθμα στελέχη της Πυροσβεστικής

(Πηγή: thefaq.gr)

Όσο και να σε λοιδορούν, όσο και να σε πολεμούν με λάσπη και ψέματα, έρχεται η ώρα που η αλήθεια αποκαθιστά τα πράγματα. Έστω κι να σε έχουν πλήξει τόσο βάναυσα και άδικα… Επίσης η εξέλιξη δικαιώνει τον ανακριτή Θανάση Μαρνέρη ο οποίος τρεις φορές με αίτημα του είχε ζητήσει την άσκηση συμπληρωματικής δίωξης σε 10 αξιωματικούς. Μεταξύ αυτών και όσους είχε αναβαθμίσει και προάγει σε θέσεις κλειδιά η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Βαρύτερες κατηγορίες κρίθηκε ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν πέντε πρώην υψηλόβαθμα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, που στοίχισε τη ζωή σε 103 συμπολίτες μας. Με βούλευμά τους οι δικαστές του συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας έκριναν με ένα βούλευμα 1000 σελίδων ότι:

Πρέπει να διενεργηθεί περαιτέρω ανάκριση για το κακούργημα της θανατηφόρας έκθεσης σε βάρος πρώην πέντε… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.