Σκληρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη των παρακολουθήσεων δημοσιογράφου από την ΕΥΠ: Παρακρατική πρακτική η παρακολούθηση δημοσιογράφων με ευθύνη της κυβέρνησης

(Πηγή: thefaq.gr)

Παραιτήσεις μετά την αποκάλυψη ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, τονίζοντας ότι είναι παρακρατική πρακτική η παρακολούθηση δημοσιογράφων με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

–  Διαβάστε: Θανάσης Κουκάκης μετά τις αποκαλύψεις ότι τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ: “η κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίσει να ψεύδεται και είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει την κοινή γνώμη” – Μορφή χιονοστιβάδας πλέον οι εξελίξεις του σκανδάλου για τον Πρωθυπουργό!

Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, «σήμερα η δημοκρατία στη χώρα μας δέχτηκε ένα σημαντικό πλήγμα. Η αποκάλυψη ότι η ΕΥΠ ζήτησε την παρακολούθηση του κινητού του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη συνιστά σκάνδαλο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.