«Στήνει» στον τοίχο ο ΣΥΡΙΖΑ τον Μητσοτάκη για την παρακολούθηση του δημοσιογράφου από την ΕΥΠ: «Οφείλει ξεκάθαρες απαντήσεις»

(Πηγή: thefaq.gr)

Δεν το βάζει κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και με μετωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, επιμένει να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις σχετικά με τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη ότι τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ.

Υπενθυμίζεται πως μόλις έγιναν γνωστές οι αποκαλύψεις του δημοσιογράφου, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε αμέσως «παραιτήσεις όσων εμπλέκονται στη δυσώδη αυτή ιστορία» και, σε νέα ανακοίνωση, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζει πως «ο κ. Μητσοτάκης οφείλει μια ξεκάθαρη απάντηση».

«Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις, σύμφωνα με τις οποίες η ΕΥΠ παρακολουθούσε το δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει μια ξεκάθαρη απάντηση: Ποιοι είναι οι λόγοι «εθνικής ασφαλείας» που… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.