Διεθνής περίγελος ξανά με «σφραγίδα» Μητσοτάκη από τα γερμανικά ΜΜΕ: «Πολύ στενή σχέση ιδιοκτητών ΜΜΕ και κυβέρνησης Μητσοτάκη και οι δημοσιογράφοι αναγκάζονται να σιωπούν!»

(Πηγή: thefaq.gr)

Που να «μυριστούν» τα ξένα ΜΜΕ τις παρακρατικές τακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη με αφορμή τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη ότι τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ…

Διεθνής περίγελος για ακόμα μια φορά γίνεται η χώρα με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αφού η ιστοσελίδα του γερμανικού Deutschlandfunk Kultur, φιλοξενεί άρθρο της ανταποκρίτριας του ARD στην Αθήνα, Βερένα Σέλτερ, για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα που απειλείται επικίνδυνα, με χαρακτηριστικά παραδείγματα την δολοφονία του Καραϊβάζ και το σκάνδαλο Novartis.

«Η ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα περιορίζεται συστηματικά: με επικίνδυνες συνθήκες εργασίας, παρεμπόδιση της δημοσιογραφικής έρευνας, μηνύσεις κατά εργαζομένων στα ΜΜΕ. Και η δολοφονία του… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.