3ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Παρέμβαση με νόημα του Χρ. Σπίρτζη: «Εμείς που βρεθήκαμε στο ΣΥΡΙΖΑ από τους τρεις αυτούς χώρους (ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΚΚΕ εσ) επιλέξαμε να μην παραδοθούμε ούτε προσωπικά ούτε πολιτικά»

(Πηγή: thefaq.gr)

«Συντροφικότητα, αλληλεγγύη, καθαρές σχέσεις» είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διέπουν το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας σήμερα στο Συνέδριο του κόμματος. Ο Χρ. Σπίρτζης αναφέρθηκε στο θέμα διεύρυνσης κατά 20% υπενθυμίζοντας ότι ψηφίστηκε «ομόφωνα». «Οι αρχές και οι αξίες της Αριστεράς δεν είναι να αλλάζουν τα συμφωνηθέντα κάθε εξάμηνο. Διέπονται από αλληλεγγύη και συντροφικότητα παντού», είπε χαρακτηριστικά.

«Οι περισσότεροι από μας, απ’ όπου κι αν προερχόμαστε, γνωρίζουμε πώς μπορεί να κάνει κάποιος τη μεγάλη κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία που χρειάζεται η χώρα», συνέχισε και αναφέρθηκε στις πολιτικές καταβολές των νέων μελών από το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, το ΚΚΕ Εσωτερικού,… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.