Έληξε το ρωσικό τελεσίγραφο στη Μαριούπολη -Η Μόσχα απειλεί ότι «θα εξολοθρευτούν όλοι» οι Ουκρανοί μαχητές εάν αντισταθούν

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Το τελεσίγραφο στους Ουκρανούς υπερασπιστές της Μαριούπολης να παραδοθούν εξέπνευσε, επιβεβαίωσε το ρωσικό υπ. Άμυνας με τη Μόσχα να απειλεί τώρα ότι θα «εξολοθρευτούν» όλοι όσοι εξακολουθούν να αντιστέκονται αρνούμενοι να καταθέσουν τα όπλα τους.

Σε ανακοίνωσή του το ρωσικό ΥΠ ΑΜ αναφέρει ότι δόθηκε η ευκαιρία στους περικυκλωμένους Ουκρανούς στρατιώτες στη χαλυβουργία Azovstal να παραδοθούν οικειοθελώς για να σώσουν τις ζωές τους, «ωστόσο, το εθνικιστικό καθεστώς του Κιέβου, σύμφωνα με υποκλαπείσες συνομιλίες δι’ ασυρμάτου, απαγόρευσε τις διαπραγματεύσεις περί παράδοσης».

Υποστήριξε ακόμη ότι σύμφωνα με Ουκρανούς στρατιώτες που είχαν παραδοθεί προηγούμενες ημέρες «υπάρχουν έως και 400 ξένοι μισθοφόροι», που ενισχύουν τις εγκλωβισμένες… Πηγή (Πηγή: www.iefimerida.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.