Ρένα Δούρου στο Κανάλι 1 του Πειραιά: “Χρειαζόμαστε ένα κόμμα με πραγματικούς ιδιοκτήτες τα μέλη του, ένα κόμμα-εργαλείο για να γυρίσει ο τόπος σελίδα, όχι για να επανεκλεγούν κάποιοι στην Κεντρική Επιτροπή ή το Πολιτικό Συμβούλιο”

(Πηγή: thefaq.gr)

“ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ισχυρός σημαίνει ανάσα για την κοινωνία, εναλλακτικό πρόγραμμα για το μέλλον των παιδιών μας. Σημαίνει ότι χρειαζόμαστε κόμμα που να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των νέων ανθρώπων, νέων εργαζόμενων που δυσκολεύονται να ζήσουν, να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος, που αγωνιούν για την επόμενη ημέρα. Που αγωνιούν για την υλοποίηση των δεσμεύσεων για την ακρίβεια, τα εργασιακά, την προστασία των νοικοκυριών, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Και για την υλοποίηση αυτών των δεσμεύσεων πρέπει να βρεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ στη διακυβέρνηση του τόπου”. Παρατήρησε μεταξύ άλλων η Ρένα Δούρου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μιλώντας σήμερα στο Κανάλι 1, 90.4,… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.