“Βούκινο” στην Κομισιόν η παρακολούθηση του δημοσιογράφου Θ. Κουκάκη από την ΕΥΠ! Η απάντηση σε ερώτηση της “Καθημερινής”

(Πηγή: thefaq.gr)

Από πολύ κοντά παρακολουθεί η Κομισιόν την υπόθεση της παρακολούθησης του κινητού του Έλληνα δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ωστόσο, την ευθύνη της διαλεύκανσης της υπόθεσης έχουν οι ελληνικές Αρχές, είπε.

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση της «Καθημερινής» για τις αποκαλύψεις περί παρακολούθησης του δημοσιογράφου από την ΕΥΠ, ο εκπρόσωπος Γιοχάνες Μπάρκε τόνισε τα εξής:

«Είμαστε ενήμεροι για αυτές τις αναφορές και τις παρακολουθούμε στενά. Και νομίζω ότι έχουμε ήδη πει στο παρελθόν ποια είναι η θέση μας όσον αφορά τα προγράμματα κατασκοπείας που χρησιμοποιούνται από κυβερνήσεις. Χρειάζεται να το επαναλάβω: οποιαδήποτε προσπάθεια των υπηρεσιών εθνικής ασφάλειας να αποκτήσουν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.