Δεν μπορούν να το ελέγξουν πλέον! Η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων καταγγέλλει το “κατέβασμα του διακόπτη” για τις ερωτήσεις του Documento στο briefing

(Πηγή: thefaq.gr)

«Nέες πρακτικές λογοκρισίας εντοπίζει σε ανακοίνωσή της η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων, αναφερόμενη στο πρωτοφανές περιστατικό της φίμωσης δημοσιογράφου του Documento τη Μεγάλη Δευτέρα, στο πλαίσιο μάλιστα της τακτικής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων ασκεί κριτική και στην πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, κάνοντας λόγο για «πλειοψηφία που παραμένει πιστή στην μέθοδο της εκκωφαντικής σιωπής», ενώ τονίζει πως «πλειοψηφία του ΔΣ της ένωσης, αποφεύγει να δυσαρεστήσει τους χορηγούς της».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων:

«Νέες πρακτικές λογοκρισίας εγκαινιάζονται πλέον στο briefing των πολιτικών συντακτών. Από χθες έχουν σταλεί στην ΕΣΗΕΑ σχετικά video μαζί με επιστολή διαμαρτυρίας αλλά η πλειοψηφία… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.