Αλέξης Τσίπρας στο OPEN: “Έχει κριθεί το ζήτημα των εκλογών, ο κ. Μητσοτάκης καταρρέει, θα είμαστε πρώτο κόμμα – Το ΠΑΣΟΚ έπεσε στα ποσοστά του γιατί συγκυβέρνησε με τη ΝΔ, όχι επειδή συγκυβέρνησε με τον ΣΥΡΙΖΑ…” (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Χείμαρρος πολιτικού λόγου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην πρώτη του συνέντευξη σε κανάλι μετά το πανηγυρικό αλλά και κομβικό 3ο Συνέδριο του κόμματος, όπου έγινε η Νέα Αρχή για την πολιτική μετέξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε μεγάλη πλειοψηφική κυβερνητική παράταξη του προοδευτικού χώρου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για την ανάγκη για διαγραφή μέρους του χρέους που δημιουργήθηκε στην πανδημία για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τους αγρότες.

Τα επόμενα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μετά το 3ο Συνέδριο του κόμματος περιέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο OPEN και τους δημοσιογράφους Άκη Παυλόπουλο και Ευλαμπία Ρέβη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τα θέματα της… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.