Αποστομωτικό σχόλιο Τσίπρα στους … σεναριογράφους: “Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τους τρόμαξε – Έδειχναν εμένα και τον Ευκλείδη και έγραφαν «τσακώνονται» και στην αμέσως επόμενη στιγμή εμείς πιανόμαστε αγκαλιά” (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Τέλος στα όποια σενάρια και δημοσιεύματα κυκλοφορούν σχετικά με το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε ο Αλέξης Τσίπρας, υπογραμμίζοντας ότι οι διαδικασίες εντός του κόμματος και η εικόνα νίκης που εξέπεμψε έχουν τρομάξει την κυβέρνηση και τα μέσα που τη στηρίζουν.

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, την πρώτη μετά το μαζικό και πανηγυρικό 3ο Συνέδριο του κόμματος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε «το κόμμα έχει ήδη ανασυνταχθεί. Το μήνυμα είναι πολύ ηχηρό και για αυτό μπορεί να τρόμαξε τους πολιτικούς μας αντιπάλους» για να συμπληρώσει «τα συνέδρια της Αριστεράς έτσι είναι, ανοιχτά, ζωντανά, μαζικά με… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.