Καταπέλτης ο Νίκος Παππάς ισοπεδώνει το “αφήγημα” για τον κατώτατο: “Λεκτική υπερβολή από Μητσοτάκη η αύξηση του μισθού – Η πραγματικότητα είναι δραματική για τα νοικοκυριά”

(Πηγή: thefaq.gr)

«Όταν η πραγματικότητα είναι εκκωφαντική οι λεκτικές υπερβολές καθίστανται γελοίες. Ο ονομαστικός μισθός βεβαίως και πρέπει να ανεβαίνει αλλά η ουσία είναι η αγοραστική δύναμη» επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Νίκος Παππάς, βουλευτής και τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Όταν λοιπόν το πραγματικό εισόδημα έχει καταρρεύσει ακριβώς διότι το καλάθι του νοικοκυριού έχει επιβαρυνθεί δραματικά από τις αυξήσεις του κόστους ζωής, που έχουν ρίζα στην αύξηση του κόστους ενέργειας, και αυτές οι αυξήσεις έχουν περάσει σε όλα τα επίπεδα, αντιλαμβάνεται κανείς πως αν μη τι άλλο δεν είναι επαρκής μηχανισμός αυτός για την αντιμετώπιση της ακρίβειας» τόνισε ο κ…. Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.