Ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα από τη Δύναμη Ζωής: “Η μνήμη πρέπει και οφείλει να είναι άγρυπνος φρουρός απέναντι στον φασισμό”! (Η Περιφέρεια του κ Πατούλη, θα βγάλει ανακοίνωση;…)

(Πηγή: thefaq.gr)

Συμπληρώνονται φέτος 55 χρόνια από την επιβολή της χούντας των συνταγματαρχών και την κατάλυση της δημοκρατίας στη χώρα για πάνω από 7 χρόνια.

7 χρόνια που η ελευθερία υπήρξε άγνωστη λέξη, χρόνια που ποτίστηκαν από τους νεκρούς μας, τους νεκρούς του αντιδικτατορικού αγώνα 1967-1974.

7 χρόνια που οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες, οι δημοκράτες της πατρίδας μας, γνώρισαν τους τόπους εξορίας τους, τους τόπους φυλακής και φρικτού βασανισμού τους.

7 χρόνια που η αντιδικτατορική πάλη του λαού μας απέναντι στο φασισμό, έγραψε αθάνατες σελίδες ηρωισμού, αυταπάρνησης και θυσίας.

Τόποι της πατρίδας μας όπως η Αλικαρνασσός, το Παρθένι, ο Ωρωπός, ο Κορυδαλλός, η Μπουμπουλίνας, το… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.