Ηχηρή παρέμβαση Μαντζουράνη για δίωξη Βαξεβάνη: «Το πρόβλημα δεν είναι προσωπικό. Η ελευθεροτυπία και η ανεξαρτησία των δικαστών δέχονται επίθεση» (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο δικηγόρος και συνήγορος του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη, στηλίτευσε την δίωξη του δημοσιογράφου αλλά και την απόπειρα χειραγώγησης της Δικαιοσύνης, ξεκαθαρίζοντας πως η ελευθεροτυπία και η ανεξαρτησία των δικαστών στην Ελλάδα απειλείται επικίδυνα.

Μιλώντας στο Kontra και την εκπομπή Kontra24, ο γνωστός δικηγόρος τόνισε πως: «σε αυτή την περίοδο που ο κόσμος βασανίζεται με την ακρίβεια, η χώρα του Όλιβερ Τουίστ η Ελλάδα, το πρόβλημα Βαξεβάνη δεν είναι προσωπικό. Είναι πρόβλημα της ελευθεροτυπίας. Στο πρόσωπο του Κώστα Βαξεβάνη και την Γιάννης Παπαδάκου δέχεται επίθεση η ελευθεροτυπία και στο πρόσωπο της Ελένης Τουλουπάκη δέχεται επίθεση… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.