Πασχαλινό τραπέζι: Συμβουλές για σωστή αξιοποίησή των τροφίμων

(Πηγή: www.in.gr)

Μην πετάτε τα τρόφιμα από το πασχαλινό τραπέζι – Δείτε πώς μπορείτε να τα αξιοποιήσετε

Ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης συνιδρυτής και διαχειριστής της οργάνωσης «Μπορούμε» βρέθηκε στην ΕΡΤ και μίλησε για τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού.

Το Μπορούμε είναι η μη κερδοσκοπική οργάνωση που έχει στόχο τη μείωση της σπατάλης περισσευούμενου φαγητού και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα μέσω προγραμμάτων που περιλαμβάνουν:

Γράψτε το σχόλιό σας

1. τη διάσωση & προσφορά τροφίμων και φαγητού μέσω του μηχανισμού του Μπορούμε σε διάφορα επίπεδα της επισιτιστικής αλυσίδας («Διάσωση & Προσφορά Τροφίμων», «Μπορούμε στο Χωράφι», «Μπορούμε στη Λαϊκή)

2. την ενημέρωση σχετικά με… Πηγή (Πηγή: www.in.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.