“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”: Τα… θερινά ανάκτορα του κου Στάσση αποτελούνται από δύο υπόσκαφες βίλες, συνολικής έκτασης 759,15 τ.μ., χτισμένες αμφιθεατρικά στη Τζιά! ( Νon paper “κύκλων” … της ΔΕΗ – Πόντιος Πιλάτος … το ΚΙΝΑΛ)

(Πηγή: thefaq.gr)

Κόβουν την ανάσα οι φωτογραφίες από το ανάκτορο που χτίζει στην Κέα (τη γνωστή και ως Τζια) ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Γιώργος Στάσσης, τις οποίες παρουσιάζει σήμερα σε αποκλειστικότητα η «δημοκρατία».

Το ανάκτορο, το οποίο αποτελείται από δύο υπόσκαφες βίλες με πισίνες, συνολικής έκτασης 759,15 τ.μ., δεσπόζει στη λοφοπλαγιά πάνω από το λιμάνι

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η αποκάλυψη της «κυριακάτικης δημοκρατίας», πως ο «χρυσός» μάνατζερ άρχισε να χτίζει ένα κυκλαδίτικο παλάτι, αρκετό διάστημα αφότου ανέλαβε τα ηνία της -πρώην- Δημόσιας Εταιρείας Ενέργειας, οι εικόνες από το κτίσμα με τις φαραωνικές κατασκευές είναι σίγουρο πως θα προκαλέσουν ακόμη περισσότερο το κοινό αίσθημα.

Ό επικεφαλής της ΔΕΗ, ο οποίος αποτελεί επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των στενών συνεργατών του, σκορπά το… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.