Πελεκάει … Μητσοτάκη ο Κύρτσος για το “καραγκιοζιλίκι” με το ταξίδι στον Κάρολο και το Τατόι: «Ο Μητσοτ. στον Πύργο του Καρόλου στη Σκωτία. Είναι αυτό που λέμε σωστές..προτεραιότητες και μηνύματα»

(Πηγή: thefaq.gr)

Τον απίστευτο “παχυδερμισμό” του Πρωθυπουργού, που την ώρα που η χώρα του μετράει δύο αδιανόητες “πρωτιές” στη Δύση, των πιο πολλών θανάτων από κορονοιό ανά εκατομμύριο πληθυσμού και του πιο ακριβού ρεύματος, εκείνος αφού κάνει σκι με τον γιο του πασχαλιάτικα, ταξιδεύει στην μακρινή Σκωτία να συναντήσει τον αιώνιο αργόσχολο του βρετανικού στέματος για να πάρει … οδηγίες τι να κάνει με το Τατόι, στηλιτεύει με εύστοχο σχόλιο ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος!

«Ο Μητσοτ. στον Πύργο του Καρόλου στη Σκωτία. Είναι αυτό που λέμε σωστές..προτεραιότητες και μηνύματα», σημειώνει με σκωπτική διάθεση μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κύρτσος με αφορμή το ταξίδι του… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.