Tik-Tak (Tok) … τραμπισμού: Στόχος ο Τσίπρας!

(Πηγή: thefaq.gr)

Σοβαρά ερωτήματα προκάλεσε η κίνηση του TikTok να κατεβάσει βίντεο του Αλέξη Τσίπρα από την επίσκεψή του στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης την Κυριακή του Πάσχα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίζεται ότι το βίντεο παραβίαζε τους όρους περί παρενόχλησης και εκφοβισμού.

Πρόκειται για βίντεο διάρκειας 13 δευτερολέπτων (έχει αναρτηθεί και στο Instagram) που έδειχνε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να παίζει μπάσκετ με τα μικρά παιδιά.

Ταυτόχρονα ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παιδαγωγούς, με τις μητέρες sos, καθώς και τις ανάδοχες οικογένειες από την Ουκρανία που φιλοξενούνται τον τελευταίο καιρό στις εγκαταστάσεις της Βάρης.
Πηγή: avgi.gr
the FAQ team

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του μεταξύ άλλων βοήθησε στο ψήσιμο του οβελία και μοίρασε δώρα. Αξίζει να σημειωθεί… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.